Àuria Cosmètics bufa 10 espelmes

El centre dóna feina a 120 persones i tancarà el 2018 amb una facturació de 2 milions d'euros

Treballadores d'Àuria Cosmètics | Marc Vila Treballadores d'Àuria Cosmètics | Marc Vila

Àuria Cosmètics es fa gran. 10 anys després de la seva fundació, aquesta divisió d'Àuria Cooperativa, el grup de l'economia social de l'àmbit de la discapacitat de l'Anoia i el Baix Llobregat, dóna feina a 120 persones i tancarà l'any amb una facturació de 2 milions d'euros. Actualment, aquest és l'únic centre especial de treball que es dedica a la producció de perfums, colònies i ambientadors per a tercers, segons informen en un comunicat.

Segons Xavier Hernández, director comercial de la companyia, el cas d'Àuria Cosmètics és "una història d'èxit" i un exemple d'"innovació". Els seus treballadors s'encarreguen de l'embassat, la manipulació, l'etiquetatge, l'emmagatzematge i la distribució dels productes. Ara, el pròxim repte és convertir l'empresa en un referent dins del sector per la seva competitivitat, qualitat i un índex de satisfacció del 98%.

Entre altres tasques, Àuria Cooperativa es dedica a la integració laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment donen feina a 700 treballadors, el 70% dels quals amb dificultats especials. Amb la voluntat de seguir creixent, Àuria Cooperativa va decidir diversificar els seus serveis amb noves línies de treball, a base d'innovació, inversions de gran calibre, formació, transformació de les instal·lacions i especialització. És en aquests context que, l'any 2008, en plena crisi, es van decidir a fundar Àuria Cosmètics.

 

Més informació
Àuria Grup impulsa la seva àrea cosmètica
Una cooperativa de persones amb discapacitat recupera l'activitat de 10 quioscs
La Caixa inverteix en 40 projectes catalans per atendre la discapacitat i l'envelliment
Avui et destaquem
El més llegit