El neobanc Qonto estableix la seva seu espanyola a Barcelona

Aquesta obertura es produeix després de la superació del llindar dels 150.000 clients de Qonto a Europa

El Country Manager de Qonto a Espanya, Carles Marcos | Europa Press El Country Manager de Qonto a Espanya, Carles Marcos | Europa Press

El neobanc francès Qonto ha establert a Barcelona, a Passeig de Gràcia, la seva nova seu a Espanya, on albergarà a 30 professionals en el que queda de 2021, que preveu duplicar en els propers exercicis fins a aconseguir els 100 empleats el 2023. Aquesta obertura es produeix després de la superació del llindar dels 150.000 clients de Qonto a Europa i en paral·lel a l'establiment de dues seus més a Itàlia i Alemanya, situades a Milà i Berlín, que sumeixin a la qual la companyia té actualment a París, ha informat aquest dijous en un comunicat.

En total, la companyia compta amb un equip internacional de més de 300 persones i espera tancar 2021 amb 450 empleats. El Country Manager de Qonto a Espanya, Carles Marcos, ha assenyalat que l'obertura simultània de tres seus a Espanya, Alemanya i Itàlia "constitueix una fita molt important per Qonto i demostra el bon moment que travessa la companyia".

Pel CEO i cofundador de Qonto, Alex Prot, després de l'obertura de les oficines físiques a Barcelona, Milà i Berlín, fan un pas més en el seu desenvolupament i creixement internacional.

Més informació
BforPlanet reunirà l'ONU, l'OCDE i el Banc Mundial a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit