CA | ES

Bandai ja treballa des de la Torre Mapfre de Barcelona

L'empresa japonesa ocupa 1.142 metres quadrats a la novena planta d'aquest emblemàtic edifici

La Torre Mapfre de Barcelona La Torre Mapfre de Barcelona

L'empresa japonesa Bandai Namco, especialitzada en el desenvolupament de jocs, videojocs i parcs temàtics, situarà a la Torre Mapfre de Barcelona el seu nou centre de desenvolupament de videojocs per a dispositius mòbils, batejat com Bandai Namco Mobile.

Més info: La japonesa Bandai Namco estableix una empresa de videojocs a Barcelona

La companyia, desenvolupadora del mític joc PAC-MAN, ocuparà 1.142 metres quadrats en la novena planta d'aquest emblemàtic edifici, que té més de 150 metres d'altura i està situat enfront del mar, en el Port Olímpic.

L'operació ha estat assessorada per la consultora immobiliària CBRE, que ha destacat en un comunicat "la solidesa de l'atractiu" que té el mercat d'oficines barceloní, que va registrar un primer semestre històric, amb una xifra de contractació superior als 250.000 metres quadrats.

El grup japonès és conegut per haver desenvolupat videojocs com PAC-MAN, Tekken o Dragon Balli Z. Amb seu a Tòquio, el grup Bandai Namco agrupa a 88 empreses i compte globalment amb més de 8.300 treballadors a tot el món.

Segons dades de l'ICEC, el sector dels videojocs a Catalunya actualment engloba 140 empreses que facturen de manera agrupar 364 milions d'euros i donen treball a prop de 3.000 treballadors.

Avui et destaquem
El més llegit