Nou Barris, Sant Andreu i Ciutat Vella, els districtes on més creix el preu del lloguer

La Cambra de la Propietat Urbana xifra en un 6% l’augment de les rendes durant l’any passat

Els preus del lloguer van créixer un 6% a Barcelona | ACN Els preus del lloguer van créixer un 6% a Barcelona | ACN

Nou Barris, Sant Andreu i Ciutat Vella són els districtes de Barcelona on més va créixer el preu de lloguer el 2018, segons les dades que ha publica la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona. A la ciutat, el preu mitjà va arribar als 929,57 euros, gairebé un 6% més que l’any anterior. Les dades de la cambra es basen en més de 53.500 contractes de lloguer registrats durant el 2018.

Segons l’entitat, l’exercici del 2018 ha estat el pitjor des del 2007 perquè només s’han incorporat 3.285 pisos nous al parc d’habitatges de lloguer, informa l’ACN. Pel que fa al preu mitjà per metre quadrat, s’ha mantingut estable en 13,42 euros perquè la superfície mitjana del pisos llogats va ser de 72 metres quadrats, lleugerament per sobre del 70 metres quadrats de l’any anterior.

Per districtes, el lloguer mitjà més elevat es troba a Sarrià-Sant Gervasi, mentre que el més econòmic és el de Nou Barris. La variació de preus ha estat més significativa a Ciutat Vella (10,28%), Sant Andreu (8,08%) i Nou Barris (7,85%) i el més estable és el de Sarrià-Sant Gervasi (3,34%).

Més informació
Entitats del sector immobiliari recorren el 30% d'habitatge social
Els preus de compravenda d’habitatge en el País Valencià s’apropen als de la bombolla
El preu de l'habitatge tanca l'any amb un increment del 5,8%
Avui et destaquem
El més llegit