Barcelona, seu de la cimera europea més important d'esdeveniments

El CCIB i el Hilton Diagonal Mar reben el PCMA European Influencers Summit, on es debatran els problemes als quals s’enfronta la indústria dels congressos

La benvinguda de la cimera al Hilton Diagonal Mar | Cedida La benvinguda de la cimera al Hilton Diagonal Mar | Cedida

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) i l'hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona acullen, del 22 al 24 de setembre, la cimera europea més important dels professionals que organitzen congressos i convencions. El PCMA European Influencers Summit està organitzada per PCMA, l’associació nord-americana més important del sector. Reuneix més 300 professionals i influencers -que tradicionalment no es reuneixen simultàniament- per analitzar i debatre els problemes relacionats amb la indústria a Europa, l'Orient Mitjà i l'Àfrica.

Més info: S&P Global i Fitch puntuen amb un notable el ràting de Barcelona

Aquesta és la tercera edició a Europa d'aquesta exclusiva i singular cimera, que té el suport de Turisme de Barcelona i del Barcelona Convention Bureau (BCB). Segons el president i conseller delegat de PCMA, Sherrif Karamat, l'esdeveniment "té un paper clau en la nostra missió de demostrar com els esdeveniments empresarials impulsen el progrés econòmic i la social mundial". Sobre l'elecció de Barcelona com a seu, Karamat ha assegurat que "Barcelona encaixa perfectament per aquest esdeveniment", ja que "la rica història de la ciutat, una cultura vibrant i les innovacions donen suport a la transferència de coneixement que volem aconseguir".

Per la seva part, el director general del CCIB, Marc Rodríguez, ha destacat que "hem d'estar molt orgullosos de la nostra activitat" perquè "és bona per a les comunitats". "El nostre turisme del coneixement és realment important per a la societat” i per al “desenvolupament econòmic i social de les ciutats”, ha afegit Rodríguez, que ha recordat el lema Unint les Persones (Bringing People Together) de GL events, actual gestor del CCIB.

Més informació
El CCIB busca 400 treballadors
El RACC reclama millores per elevar la velocitat dels busos de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit