Barcelona tindrà el seu propi 'hub' de finances

Barcelona Tech City s'alia amb Borses i Mercats Espanyols per estrenar a la Borsa de Barcelona un centre especialitzat en tecnologies aplicades a les finances

La Borsa de Barcelona acollirà el nou 'hub' de 'fintech' | Wiki La Borsa de Barcelona acollirà el nou 'hub' de 'fintech' | Wiki

Després que el Barcelona Tech City posés en marxa l'últim espai de trobada per a l'ecosistema tecnològic, digital, emprenedor i inversor al Palauet del Passeig de Gràcia, que s'afegeix al Pier 01 i al Pier 03, arriba el Pier 05 a la Borsa de Barcelona. Segons avança La Vanguardia, l'operadora digital ha sumat forces amb Borses i Mercats Espanyols per posar en marxa un hub especialitzat en tecnologies aplicades a les finances.

El nou espai, batejat com a Hub Fintech Barcelona Tech City, comptarà amb una superfície de més de 1.000 metres quadrats, una quarta part de tot l'edifici de la Borsa. La covid-19 ja va deixar en pausa les negociacions, que fa més d'un any que s'estan gestant, però tot apunta que s'estrenarà el 2021.

La idea és que les startups del sector fintech, proptech i insurtech puguin accedir a aquest espai i s'ajuntin amb inversors, fons de capital risc, bancs i assegurances per innovar en aquests sectors.

De moment, Barcelona Tech City ja va posar en marxa l'1 de juliol el Palauet amb l'objectiu que aquestes noves instal·lacions es converteixin en punt de trobada i debat entre tecnologia, ciència i art. S'hi podran organitzar esdeveniments per part de partners i associats del Barcelona Tech City, amb una programació d'activitats de negoci i culturals.

Més informació
Barcelona Tech City creix al Palauet
Una ciutat d'oportunitats: VLC Tech City
Avui et destaquem
El més llegit