Barcelona Tech City creix al Palauet

L'entitat obre un espai de trobada per a l'ecosistema tecnològic, digital, emprenedor i inversor a l'edifici modernista del Passeig de Gràcia

Barcelona Tech City obre un espai de trobada al Palauet | Cedida Barcelona Tech City obre un espai de trobada al Palauet | Cedida

El Barcelona Tech City inaugura un espai al Palauet. Serà una zona a l'edifici modernista habilitada per a trobades socials i de negocis de l'ecosistema tecnològic, digital, emprenedor i inversor. Aquest espai, que ja s'havia anunciat fa un any, s'afegeix ara al Pier 01 i el Pier 03 que ja té l'entitat a Barcelona. 

L'objectiu és que aquestes noves instal·lacions es converteixin en punt de trobada i debat entre tecnologia, ciència i art. S'hi podran organitzar esdeveniments per part de partners i associats del Barcelona Tech City, amb una programació d'activitats de negoci i culturals, segons ha anunciat l'organització a través d'un comunicat. 

Més info: Barcelona Tech City crea un espai social al Palauet

El document indica que, de moment, l'agenda d'activitats serà limitada i l'accés només es permetrà amb reserva prèvia, a causa de la situació provocada pel coronavirus. 

Com a part del Campus Urbà Tecnològic que està desenvolupant el Barcelona Tech City, està pendent encara tancar l'ampliació a l'edifici de Correus de Via Laietana. Les negociacions per obrir-hi un nou hub, el Pier 02, fa mesos que duren sense tenir encara un final. 

Més informació
Tech Spirit Barcelona, l'au fènix del MWC
Pier 03, la nova casa de blocs dels emprenedors
El Barcelona Tech City proposa una alternativa al MWC
Avui et destaquem
El més llegit