Barcelona Tech City crea un espai social al Palauet

L'associació crea nou espai emprenedor per fer activitats de divulgació, exposicions i 'afterwork'

El Palauet Living Barcelona El Palauet Living Barcelona

L'associació privada Barcelona Tech City ha creat un espai social de trobada per a l'ecosistema digital i tecnològic. L'espai s'emmarca en la seva estratègia de creació d'un campus urbà tecnològic i està situat al Palau Living Barcelona, un antic palau modernista al Passeig de Gràcia. En aquest nou espai, amb format club, se celebraran activitats de divulgació, exposicions i afterworks amb l'objectiu de fomentar la interrelació de la tecnologia i el món dels negocis amb diferents àrees de coneixement.

Més info: Pier 03, la nova casa de blocs dels emprenedors

A més, es fomentarà la interrelació de la tecnologia amb altres temàtiques com l'art, l'esport, la cultura, el pensament crític, la literatura o la gastronomia. El president de Barcelona Tech City, Miguel Vicente, ha afirmat que la bona acollida del Pier01, on conviuen companyies i startups, els ha demostrat que té sentit plantejar-se més espais "que donin resposta al creixement tecnològic o d'activitat sectorial però que també suposin punts de trobada i de socialització per a l'ecosistema tant a nivell local com internacional".

"Volem que emprenedors reconeguts, però també novells, inversors i altres agents de l'ecosistema tant local com internacional, disposin d'un punt de trobada on es puguin tractar temes diversos des de l'aproximació diferent d'un entorn diferent a l'habitual. També volem que l'espai sigui un punt de reflexió transversal que fomenti i inspiri noves idees i iniciatives", ha afegit Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City. 

Més info: Una cabina intel·ligent contra "els espais morts" del Pier 01

El Palauet va ser dissenyat per Pere Falqués durant el 1906 i és una joia modernista del cor de Barcelona. Compta amb sis sales per a esdeveniments, algunes amb capacitat de fins a 200 persones distribuides en tres plantes. Així doncs, l'Associació desenvoluparà un programa d'activitats que dinamitzi l'ecosistema. Segons la directora d'El Palauet, Jana Santamaria, "volem col·laborar en la projecció del posicionament de Barcelona com a hub tecnològic a escala mundial". 

Més informació
Que no pari la festa!
Avui et destaquem
El més llegit