Bodas.net contractarà 250 professionals pel centre tecnològic de Barcelona

Bodas.net té la seu a Sant Cugat del Vallès i un centre tecnològic a Barcelona

La seu de The Knot Worldwide a Barcelona | Cedida La seu de The Knot Worldwide a Barcelona | Cedida

The Knot Worldwide, empresa nord-americana que opera a Espanya a través de Bodas.net i líder mundial del sector, contractarà més de 250 professionals pel centre tecnològic de l'empresa a Barceona. L'espai, inaugurat aquesta tardor, és el responsable de desenvolupar la plataforma tecnològica que utilitzen a més d'una quinzena de països d'Europa, Àsia i Amèrica Llatina. A més, compten amb la seu central a Sant Cugat del Vallès.

Més info: The Knot Worldwide instal·larà el seu hub tecnològic a Barcelona

El procés de selecció, que s’allargarà fins a finals del 2022, ampliarà fins a 1.000 empleats el nombre de professionals que el propietari de Bodas.net destinarà a fomentar la innovació tecnològica i funcions tècniques i operatives per reforçar els serveis corporatius.

Els perfils que busca Bodas.net són principalment en llocs d'administració per gestionar equips de nova creaciód'altres més tècnics com experts en backend i fullstack developers i especialitzats en el producte com product managers i product designers. Els treballadors podran teletreballar durant el 2022 i s'ofereix flexibilitat horària, assegurança mèdica i plans de formació. 

Entre les seus de Barcelona i Sant Cugat, l'empresa compta actualment amb uns 500 treballadors, provinents de 23 nacionalitats diferents.

Avui et destaquem
El més llegit