The Knot Worldwide instal·larà el seu hub tecnològic a Barcelona

El grup tecnològic tria la seva seu a la capital catalana per centralitzar el negoci per a 14 mercats a Europa, Àsia i Amèrica Llatina

La seu de The Knot Worldwide a Barcelona | Cedida La seu de The Knot Worldwide a Barcelona | Cedida

El grup tecnològic The Knot Worldwide, dedicat al sector nupcial en entorns digitals, instal·larà a la seva seu a Barcelona el seu hub tecnològic internacional. El nou espai de la companyia servirà també, segons han informat, per centralitzar el seu negoci a 14 mercats a diversos països d'Europa, Àsia i l'Amèrica Llatina.

Segons ha informat The Knot Worldwide, la companyia ha triat Barcelona com a seu del seu hub tecnològic mundial per "la seva posició privilegiada en el sector tecnològic, la seva capacitat per atreure talent" i l'arrelament de Bodas.net a la ciutat, una de les principals marques del grup. Els productes tecnològics de l'empresa es gestionaran de forma complementària entre Sant Cugat del Vallès, on fins ara estava la seu tecnològica del grup, i el nou espai barceloní, on fins ara hi havia un centre tecnològic complementari.

Les dues oficines, que acullen a prop de 500 treballadors, desenvoluparan els productes tecnològics del grup, així com les innovacions dedicades al negoci global. Des de la nova seu de Barcelona es coordinarà a més de 850 treballadors de 23 nacionalitats, principalment dedicats a tasques tecnològiques – i, com ha apuntat The Knot Worldwide al seu comunicat, en la seva majoria dones.

El president d'Internacional de la companyia, Àngel Llull, destaca la importància "d'unificar, liderar el desenvolupament i estar al capdavant d'equips diversos i multiculturals des de Barcelona". L'objectiu d'aquesta nova instal·lació, segons Llull, és "portar el negoci internacional de The Knot Worldwide al següent estadi de creixement".

Més informació
Essity instal·la el seu nou Centre d’Excel·lència a Barcelona
Catalunya s'estableix com el hub de talent tecnològic del sud d'Europa
Un 'hub' tecnològic amb accent alemany s'instal·la a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit