Bon Preu es quedarà l'antiga seu de Caixa Laietana per 17 milions d'euros

Actualment l'edifici era propietat de CaixaBank i feia gairebé 10 anys que estava abandonat

L'antiga seu de Caixa Laietana a Mataró L'antiga seu de Caixa Laietana a Mataró

El Grup Bon Preu ha guanyat la subhasta de l’antiga seu de Caixa Laietana a Mataró i serà el propietari de l'immoble, segons va avançar el digital Mataró Audiovisual. El preu mínim de compra serà de 17 milions d'euros i la companyia alimentària té temps fins al 18 de novembre per fer efectiva la compra i escripturar l'edifici. VIA Empresa ha contactat amb Bon Preu, que de moment no donarà detalls més enllà de confirmar que són adjudicataris. Segons el planejament actual, no s'hi pot fer un supermercat. 

L'edifici, situat al Pla d’en Boet, està tancat des de fa gairebé 10 anys i actualment era propietat de CaixaBank. Es va inaugurar el 2008 com la seu de Caixa Laietana i va suposar una inversió de 40 milions d'euros. Té sis plantes i suma més de 40.000 metres quadrats. La propietat va passar a mans de Bankia quan va absorvir la caixa d'estalvis. Finalment, quan Bankia es va fusionar amb CaixaBank, va passar a formar part del patrimoni d'aquesta entitat, que ara l'ha venut al millor postor.

Dues empreses més s’han disputat l’immoble amb la cadena de supermercats fins a l’últim moment. A més del Grup Bon Preu, han licitat per l’edifici una empresa naviliera i una de serveis sanitaris privats, que pretenia instal·lar-hi un hospital. L'Ajuntament de Mataró també s'havia interessat en adquirir l'immoble.

Avui et destaquem
El més llegit