Borges inverteix 10 milions d'euros en una nova planta a Tàrrega

L'empresa incrementa un 30% la seva capacitat productiva alhora que estalviarà costos amb aquesta inauguració

La nova planta de Borges a Tàrrega La nova planta de Borges a Tàrrega

Borges ha inaugurat una nova planta extractora d'olis de llavor a Tàrrega (Lleida) en la qual ha invertit 10 milions d'euros. Amb aquesta inauguració, Borges Agricultura & Industrial Edible Oils culmina una part molt rellevant en l'execució del seu pla director, que contempla una inversió de 23,1 milions d'euros entre juny de 2018 i maig de 2022 amb l'objectiu d'incrementar la seva eficiència, competitivitat i sostenibilitat.

La nova planta extractora permetrà incrementar la seva capacitat productiva fins a un 30% i suposarà un estalvi de costos, a més de millorar el rendiment del procés d'extracció.

La inauguració ha estat un acte homenatge pòstum a Ramon Pont Amenós, que va ser president de Borges Internacional Group i Borges Agricultural & Industrial Edible Oils fins al passat 14 de juny.

Borges International Group té tres línies de negoci liderades per les seves filials Borges Agricultural & Industrial Nuts, Borges Agricultural & Industrial Edible Oils i Borges Branded Foods.

El grup compta amb un miler de treballadors a tot el món i opera 11 plantes industrials en cinc països i 15 oficines comercials en deu.

Més informació
La filial de fruits secs de Borges supera els números del 2018
Mor Ramon Pont, president del Grup Borges
Borges bat rècord de beneficis
Avui et destaquem
El més llegit