CA | ES

Bricomart contracta 80 lleidetans per la seva nova botiga

La companyia cerca venedors, caixers i recepcionistes amb excel·lents coneixements del món de la construcció i la reforma

Inauguració del centre Bricomart de Terrassa | EP Inauguració del centre Bricomart de Terrassa | EP

Bricomart contractarà 80 empleats per la seva nova botiga a Lleida. L'empresa, que comptarà amb la gestió d'Adecco de cara el procés de selecció, té prevista l'obertura d'un nou establiment a la província entre els mesos de juny i juliol, el qual estarà situat just a l'eix LL-11 i comptarà amb més de 7.700 metres quadrats de superfície i un aparcament de 400 places.

Segons informen en un comunicat conjunt Bricomart i Adecco, per tal de cobrir les vacants es cerca "persones apasionades del sector de la construcció i la reforma", capaces de dinamitzar les vendes i garantir el millor assessorament als clients. Les posicions a cobrir són les de venedors, caixers i recepcionistes.

El procés de selecció es troba obert i els interessats poden inscriure's a l'oferta a través de la pàgina web d'Adecco. La incorporació dels nous empleats es farà durant els mesos de juny i juliol de 2019.

 

Més informació
Bricomart crea més de 100 llocs de treball a Terrassa
Bricomart obrirà un centre a Terrassa i crearà 100 llocs de feina
Avui et destaquem
El més llegit