Bricomart obrirà un centre a Terrassa i crearà 100 llocs de feina

L'establiment serà el segon de la cadena de bricolatge a Catalunya i s'estrenarà a l'estiu

La companyia dedicada a la venda de materials de la construcció Bricomat obrirà enguany pels volts de l'estiu un nou centre a Terrassa. Aquest serà el segon centre a Catalunya d'aquesta cadena de bricolatge, després del magatzem que tenen a Sant Quirze del Vallès, i donarà feina a un centenar de persones.

El nou magatzem estarà situat al centre comercial Terrassa Plaça i tindrà una superfície de venda de més de 9.400 metres quadrats.

El director general de Bricomart, Antonio Bullido, ha explicat en un comunicat que més del 85% dels nous llocs de treball que es generin seran indefinits i que aquesta obertura suposarà a més la creació d'uns vint llocs de treball indirectes.

La cadena ha obert ja el procés de selecció per incorporar al seu equip de Terrassa a més de cent professionals i recopila els currículums a través del portal d'ocupació d'Adecco. També es pot consultar el canal de borsa de feina de la mateixa empresa Bricomart. Un cop escollits els candidats, els treballadors assistiran a una formació de dotze setmanes per conèixer millor l'empresa, les funcions que hauran de realitzat i els productes.

Bricomart compta actualment amb 18 centres a Espanya i té prevista l'obertura el mes de març del seu primer magatzem insular a Las Palmas de Gran Canaria.
Avui et destaquem
El més llegit