L’holandesa Brightsight escull Sant Cugat per obrir la primera seu internacional

La companyia de ciberseguretat preveu crear 40 llocs de feina en tres anys a la ciutat vallesana

La ciberseguretat encara és una tasca pendent per moltes pimes La ciberseguretat encara és una tasca pendent per moltes pimes

L’empresa de ciberseguretat dels Països Baixos Brightsight ha obert a Sant Cugat del Vallès la primera seu fora del país i preveu crear-hi 40 llocs de treball en tres anys. La companyia ha adquirit l’startup catalana Bitwise i això els ha donat “una capacitat i expertesa inicial molt potent” que els ha empès a establir-se a Catalunya, fet que els permetrà seguir creixent i estar a prop dels clients que tenen a l’àrea, ha comentat Xavier Vilarrubla, director de la nova seu. Brightsight ofereix serveis d’avaluació de seguretat TIC per a altres empreses de tot el món en sectors com els sistemes de pagament, la identificació electrònica o Internet de les Coses (IoT en les seves sigles en anglès).

Per aquest projecte d’inversió, Brightsight ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de l’àrea de captació d’empreses estrangeres d’Acció. La companyia, amb més de 30 anys d’activitat i seu a Delft (Països Baixos), té 150 treballadors i recentment ha obert un laboratori a Pequín, a la Xina. Actualment, segons Acció, hi ha 597 empreses dels Països Baixos establertes a Catalunya, un 8,4% de les multinacionals al país.

Més informació
133 empreses del sector agrícola facturen l'1% del PIB català
El PIB català se situa per sobre dels nivells de precrisi
El ‘Top Manta’ amplia el catàleg
Avui et destaquem
El més llegit