Cabrils apropa les empreses i particulars del municipi

La quarta edició de la Fira Cabrils Professionals vol donar visibilitat als industrials, emprenedors i autònoms de la zona

Imatge de la 3a Fira Cabrils Professional Imatge de la 3a Fira Cabrils Professional

Cabrils ha celebrat un cop més la Fira Cabrils Professionals, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament des del 2015 per fomentar la dinamització de la seva economia. L’objectiu és donar suport als industrials, autònoms i emprenedors del municipi i potenciar les seves relacions per fer créixer els seus negocis.

Durant el cap de setmana del 5 i 6 de maig, coincidint per primer cop amb la Festa Major del municipi, professionals i emprenedors de Cabrils han tingut l’oportunitat de participar en un sopar networking i en una taula rodona. La fira, a més de comptar amb els industrials locals, també ha tingut convidats com l’empresa Triaverd de Barcelona i l’Ateneu Corporatiu del Maresme.

La fira, ha estat presidida per l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, i la regidora de Promoció Econòmica, Isabel Tamboleo, qui ha destacat que “a Cabrils, comptem amb una energia empresarial, una empenta emprenedora i una professionalitat admirables, la qual cosa ens ha de fer sentir molt orgullosos”.

Més informació
Cabrils dóna visibilitat a l’economia local
Cabrils celebra la seva primera fira d'emprenedors
La indústria tèxtil creix al Maresme
Avui et destaquem
El més llegit