Cabrils dóna visibilitat a l’economia local

La tercera edició de la Fira Cabrils Professional aposta per fomentar el teixit empresarial del municipi i facilitar les relacions entre professionals

Imatge de la 3a Fira Cabrils Professional Imatge de la 3a Fira Cabrils Professional

La Fira Cabrils Professional ha celebrat la seva tercera edició aquest diumenge amb l’objectiu de fomentar l’economia local, donar visibilitat a l’activitat d’autònoms i emprenedors i facilitar les possibles col·laboracions professionals dins del municipi.

A més, cada any se celebra un sopar networking entre els expositors per tal que els participants a la fira interactuïn entre ells i estableixin possibles col·laboracions entre les seves empreses. Durant la fira, també s’ha celebrat una taula rodona en la qual els diferents expositors han pogut parlar sobre els seus projectes i empreses i destacar les sinèrgies establertes amb altres empresaris.

La fira està organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cabrils. La regidora, Isabel Tamboleo, ha destacat que “malgrat els moments convulsos que estem vivint, la fira s’ha celebrat, la qual cosa demostra l’empenta i la professionalitat amb la qual els nostres empresaris s’enfoquen al futur”.

Aquest any, Cabrils Professional ha comptat amb la participació del Vicepresident del Consell Comarcal del Maresme i President del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, de la Consellera delegada de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme, Alícia Rodríguez, de l’Alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, i de la regidora de Promoció Econòmica, Isabel Tamboleo, entre d’altres membres del consistori.

Més informació
Cabrils celebra la seva primera fira d'emprenedors
La indústria tèxtil creix al Maresme
El Masnou tindrà habitatges 3.0
Avui et destaquem
El més llegit