La Cambra de Barcelona premia "el saber fer" d'Osona

Les empreses guardonades són Triposona, Seidor, Casa Tió, Woodys Barcelona i Ferreteria Furriols

Premis Cambra Osona | Cedida
Premis Cambra Osona | Cedida

La delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona ha celebrat el Dia de la Cambra, l’acte mes emblemàtic que cada any reuneix empresaris de la comarca. Aquest any la celebració ha comptat amb la participació del soci-gestor i fundador del grup Mediapro, Jaume Roures, qui ha parlat sobre la complexitat de la situació actual.

L’acte ha estat inaugurat per la presidenta de la Delegació a Osona de la Cambra de Barcelona, Montse Braut; pel membre del comitè executiu de la Cambra de Barcelona, Oriol Guixà; i pel president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca. Tots tres han agraït la participació empresarial i han felicitat a totes aquelles empreses que la Cambra ha decidit guardonar per trajectòria i iniciativa professional.

La delegació ha lliurat els premis Cambra a les empreses d’Osona guardonades en l’àmbit del sector agroalimentari, serveis, industrial, responsabilitat social empresarial i a la trajectòria. Els guardons, que es lliuren anualment, destaquen aquelles organitzacions que contribueixen al creixement del teixit econòmic de la comarca d’Osona amb "responsabilitat i compromís".

Els premiats

El premi a l’empresa industrial ha estat entregat per l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, a Triposona, un grup d’empreses centrat en la indústria càrnica, la farmacèutica i la logística. El guardó ha estat recollit per Jordi Aymerich i Joan Aymerich.

Roures ha atorgat el premi empresa de serveis a l’empresa Seidor, recollit per Josep Benito Martínez. Seidor és una multinacional tecnològica que ofereix un ampli ventall de solucions i serveis de consultoria. En els seus plans de futur destaquen dos conceptes clars, la internacionalització i la diversificació de negocis.

En la categoria d’agroalimentació, el premiats han estat els empresaris Xavier Castañer i Lali Molera per Casa Tió. Un negoci amb més de 100 anys de vida que ha estat premiat per a seva "transparència, proximitat i arrelament al territori". Com a empresa jove la delegació ha premiat a Woodys Barcelona. Un projecte liderat per Josep Dosta que al 2004 va irrompre en el mercat de l’òptica amb un producte inèdit, ulleres fetes a base de fusta.

I pel que fa al premi a la trajectòria empresarial, la Ferreteria Furriols ha estat la guardonada en la present edició. Josep Furriols ha recollit el guardó per una empresa que ja porta més de 150 anys a la comarca d’Osona i que no ha oblidat al llarg de tota aquesta etapa "l’esperit de saber fet i del bon tracte".

Més Informació
Les pimes pletòriques i reivindicatives
Pepeta Vilaró, el Deliveroo pels avis d'Osona
La Cambra destina 360.000 euros al petit comerç
Avui et destaquem
Comentaris