Cambra de Terrassa exigirà el Quart Cinturó als seus Premis

L'entitat celebra una nova edició dels Premis Cambra amb la reivindicació dels interessos de les empreses del territori al centre

Cambra de Terrassa reivindica la finalització del Quart Cinturó | ACN Cambra de Terrassa reivindica la finalització del Quart Cinturó | ACN

Els Premis Cambra tornen enguany per "projectar els valors" de la Cambra de Terrassa. L'entitat, que entregarà els seus guardons amb l'objectiu de "reconèixer el mèrit empresarial en diferents facetes", reivindicarà durant la gala "els interessos generals de les empreses del territori" amb la demanda de la finalització de la B-40.

El conegut com a Quart Cinturó és, segons la Cambra, una "infraestructura cabdal per l'activitat socioeconòmica de la demarcació de la Cambra i de Catalunya en general". L'entitat ha volgut subratllar, a més, el protagonisme que Olesa de Montserrat –on se celebrarà l'entrega dels Premis Cambra 2022– en aquest projecte.

Sota el títol "La real Passió d'Olesa. La B40" –en referència al recinte que acollirà la gala, el Teatre de la Passió– l'entrega de premis es va començar a organitzar al voltant d'aquest eix després de la resolució de l'ajuntament que exigia que el tram del Quart Cinturió que transita entre la ciutat i Viladecavalls estigui en funcionament durant aquest mateix exercici.

Els Premis Cambra 2022 tindran tres verticals centrals: la innovació, la Sostenibilitat i la Internacionalització. Encara no s'ha comunicat als interessats a qui anirà cadascun dels premis, tot i que, segons ha informat l'associació, el Jurat ja ha decidit les empreses i personalitats protagonistes. A aquests tres premis s'afegirà el Premi Cambra 2022 a la Trajectòria Empresarial. A banda dels premiats i els membres de la Cambra, l'acte comptarà amb la participació del Secretari General d'Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores; i amb el Secretari General del departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font.

Més informació
Els empresaris de l'Anoia reclamen el Quart Cinturó
Garrofé: "Amb la B-40 ens han enganyat quatre ministres diferents"
Avui et destaquem
El més llegit