La Cambra reclama una part dels recursos de l'ampliació del Prat per l'aeroport de Sabadell

La Cambra de Sabadell denuncia que "és un error ofegar econòmicament la regió més productiva i eficient de l'estat"

L'aeroport de Sabadell |Cedida L'aeroport de Sabadell |Cedida

La Cambra de Comerç de Sabadell ha reclamat més inversió per l'Aeroport de Sabadell per desenvolupar el hub aeronàutic de la infraestructura. Així, l'entitat se suma a la proposta de l'alcaldessa sabadellenca, Marta Farrés, de destinar una part de la inversió prevista per l'ampliació del Prat a la instal·lació del Vallès.

Per al president de la Cambra, Ramon Alberich, Catalunya és la segona regió econòmica i social de l’estat espanyol i “és un error ofegar econòmicament, sense inversions, la regió més productiva i eficient de l’estat". "Cap bon gestor prendria una decisió d’aquest tipus per l’impacte que té en l’ocupació i també en la recaptació d’impostos sobre les activitats”, afegeix.

Alberich: “A Sabadell s’ha de liderar la potenciació de l’Aeroport de Sabadell-Barcelona"

 

“A Sabadell s’ha de liderar la potenciació de l’Aeroport de Sabadell-Barcelona, que és una infraestructura d’estat i pot donar prosperitat a tota la comarca del Vallès", emfatitza Alberich, que reivindica la necessitat d'impulsar la innovació i l’activitat econòmica al sector aeronàutic. 

La Cambra de Sabadell assenyala que l’oportunitat d’acollir vols d’aviació corporatius, aprofitant la proximitat amb Barcelona i la bona comunicació a través de la xarxa viària del Vallès, ajudaria a reduir el nombre de moviments d’aquesta naturalesa a El Prat, alliberant espai per els vols de gran format.

Avui et destaquem
El més llegit