La Cambra de Terrassa critica la "manca de col·laboració" de l'Ajuntament

El president de la Cambra, Ramon Talamàs, reclama a l'Ajuntament de Terrassa una col·laboració més estreta

El president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, al centre | Cambra de Terrassa El president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, al centre | Cambra de Terrassa

La Cambra de Terrassa ha mostrat la seva "preocupació" per l’estancament de l’Ajuntament de Terrassa "en impulsar una estratègia socioeconòmica compartida i construïda de forma integradora i en col·laboració". Així ho ha expressat el president de l'entitat, Ramon Talamàs, en un discurs al consistori davant de l'alcalde i els regidors.

Talamàs ha lamentat la "manca de col·laboració" del govern terrassenc amb el teixit empresarial. "Ens porta a una pèrdua d’oportunitats a conseqüència d’un poc o nul posicionament de l’Ajuntament vers una cultura de col·laboració", ha emfatitzat Talamàs, que ha reclamat una "autèntica forma de treball conjunta".

El president de la Cambra retreu que el govern parlés de "grans inversions" sense fer "cap menció" a actuacions "inherents a l'activitat econòmica". En aquest sentit, ha subratllat "el contacte permanent" que la Cambra té amb el teixit empresarial i "el seguiment de quantes oportunitats estimem vàlides per l’activitat econòmica".

"Paràlisi"

Ramon Talamàs ha posat diversos exemples de la "manca de col·laboració" que denuncia. Un d'ells es va produir quan van participar, conjuntament amb la Cecot, d'una estratègia de ciutat per la reactivació. Segons la Cambra, un sindicat va vetar la seva presència i des de l'Ajuntament no van rebre cap resposta ni posicionament al respecte.

D'altra banda, apunten que la modificació del cartipàs al novembre va "accentuar la paràlisi". Després d'una trobada institucional, apunten, "no s'ha avançat en allò que és estratègic ni tampoc en el que és operatiu". "Una situació fruit d'un inadequat traspàs entre els responsables polítics i entre els equips tècnics", ha assegurat Talamàs.

Per tot plegat, reclamen al govern municipal que s'obri a col·laborar més activament amb la Cambra de Terrassa.

Avui et destaquem
El més llegit