Cambra de Terrassa estrena la delegació digital de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat

La seu física de la Cambra de Terrassa a Sant Cugat ja no donarà servei

La seu de la Cambra de Terrassa |Cedida La seu de la Cambra de Terrassa |Cedida

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha posat en marxa una nova delegació digital per a les empreses de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat. L'objectiu de l'entitat és potenciar les eines digitals com a canal de proximitat amb les empreses de la demarcació i establir una interacció "ràpida i àgil" amb les companyies per "agilitzar" els tràmits i gestions. Així, es tancarà la seu física que es trobava a Sant Cugat, substituint-se per la nova plataforma digital.

La Cambra ha impulsat un portal dedicat a les empreses amb la "voluntat d’establir una eina de contacte i proximitat amb les empreses del territori i que esdevingui un punt de referència informativa, de servei i també una finestra més per plantejar les inquietuds del teixit empresarial" dels tres municipis. A través de la nova delegació digital, les empreses podran establir un contacte directe amb Maria Rius, delegada de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat, i fer arribar totes aquelles consultes o suggeriments que considerin necessàries per defensar els seus interessos.

Suport a la internacionalització i emprenedoria

Les empreses castellbisbalenques, rubinenques i santcugatenques podran fer tràmits online per a la internacionalització, com ara certificats d’origen i d’altres documents d’exportació. Així mateix, des de la Cambra de Terrassa s’assessora les empreses en diferents àmbits relacionats amb la seva activitat. A més, es facilita la informació i l’accés als diferents serveis, tant els d’internacionalització com els de transformació digital, sostenibilitat, tramitació d’ajuts i subvencions, innovació del comerç o emprenedoria que l'organització posa a disposició de les empreses.

D’altra banda, des de la delegació digital de la Cambra de Terrassa informarà dels diferents ajuts, subvencions i d’altres informacions generals als quals poden accedir les empreses de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès.

Avui et destaquem
El més llegit