La Cambra de Terrassa estrena les Experiències Plató

Diversos reconeguts empresaris de l'entorn exposaran els seus casos d'èxit en processos d'expansió internacional

Les Experiències Plató assistiran als empresaris participants en diversos aspectes de la internacionalització dels seus projectes | iStock Les Experiències Plató assistiran als empresaris participants en diversos aspectes de la internacionalització dels seus projectes | iStock

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa presenta les Experiències Plató, un espai únic i inspiracional en el qual els i les assistents podran comprovar experiències reals d’èxit que no es troben en cap manual. Així, reconeguts empresaris exposaran diferents casos d’èxit, reptes del dia a dia en la gestió empresarial.

En primera persona, diferents empresaris/àries i directius/ives d’empreses amb reconeguda trajectòria, faran arribar les seves vivències, amb coneixements pràctics en un total de 12 experiències amb diferents estratègies d’expansió internacional, explicades en primera persona. Entre d’altres, es tractaran els elements clau que han portat a aquestes empreses a decidir els mercats internacionals per a l’exportació, el disseny del canal de distribució adient per fer arribar la proposta de valor al client final, o l’establiment de filials, entre d’altres.

Cada empresari/ària participant podrà crear un itinerari propi segons les seves necessitats actuals en estratègia comercial internacional. D’entre els diferents panells de les Experiències Plató, els i les participants poden triar el seu propi itinerari, aquelles experiències que s’ajusten a les necessitats i al moment estratègic actual de la seva companyia, i que siguin inspiradores per conduir una estratègia d’expansió internacional.

D’aquesta manera, directius i directives, directors/es generals i export managers podran reforçar, gràcies a les vivències de reconeguts empresaris coneixements d’aplicació directa en l’estratègia de l’empresa a curt, mig i llarg termini de l’empresa, ja sigui en exportació directa com a distribuïdor, agent comercial, amb accions comercials o e-commerce; la presència directa amb filials comercials situades en mercats internacionals; o bé amb l’exportació de projectes, com ho són les licitacions o els projectes clau en mà. Així, cada empresari/ària participant pot crear el seu propi itinerari, d’entre la següent proposta d’Experiències Plató, que se celebraran en el marc d’un esmorzar relacional:

 
Programa de les Experiències Plató
Cambra de Terrassa
 
 
Els i les participants en les Experiències Plató veuran reforçats els seus coneixements per a l’anàlisi i la gestió del repte estratègic i obtindran noves idees per aconseguir que les empreses siguin més competitives en un mercat internacional que cada cop és més exigent. Així mateix, podran identificar diferents actuacions i oportunitats dins de la seva pròpia empresa, a través de les experiències d’altres companyies consolidades. Per a les inscripcions a aquests panells, les persones interessades poden fer-ho a través d’aquest enllaç.

L’Espai Plató, desenvolupat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa està ja consolidat com a entorn relacional i de participació entre empresaris i empresàries i directius/directives de diferents sectors productius, que poden compartir i intercanviar coneixement sobre les seves experiències professionals, reptes del dia a dia de la gestió de l’empresa, etc. amb d’altres CEO de diferents sectors productius, mai amb empreses de competència directa.

Al llarg de l’any, la Cambra de Terrassa facilita aquests espais multisectorials de proximitat i no competència, personalitzats segons les necessitats de cada companyia. Contribueix a inspirar noves oportunitats estratègiques empresarials i aprenentatges de valor, aportant solucions i potenciant el talent existent, per a una millor competitivitat i adaptació de les companyies a l’entorn actual.

Avui et destaquem
El més llegit