La Cambra de Terrassa atorgarà els seus premis el juny

La institució organitza un acte per commemorar el seu 135è aniversari el 30 de juny al Teatre-Auditori Sant Cugat

Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa | ACN Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa | ACN

La Cambra de Comerç de Terrassa atorgarà els premis de l'entitat el 30 de juny, en una cerimònia que també servirà per commemorar el 135è aniversari de l'organització. Segons ha informat a través d'un comunicat, l'acte tindrà lloc al Teatre-Auditori Sant Cugat amb totes les mesures sanitàries necessàries per complir amb la normativa vigent a causa de la covid-19. 

També s'hi estrenarà l'obra de teatre Històries de la Cambra, escrita especialment per a l'ocasió a càrrec de Sergi Pompermaier i la direcció artística de Miquel Gorriz. Amb aquesta iniciativa, la Cambra vol "donar suport al sector cultural que té un paper cabdal en l'activitat socioeconòmica del país i que ha estat especialment afectat durant la pandèmia". 

La Cambra ha inclòs noves categories als premis d'aquest any, com a la Millor resposta empresarial davant la covid-19 i al Lideratge empresarial. El primer reconeixerà una empresa o entitat que hagi reaccionat de manera adequada segons el jurat davant la pandèmia, ja sigui posant a disposició de la societat diferents materials, implantant el teletreball, fent donatius, etc. El segon servirà per distingir la persona que hagi desenvolupat i contribuït al llarg de la seva vida com empresari o empresària a projectar una empresa o grup empresarial a un nivell rellevant dins la demarcació de la Cambra. 

Més informació
Tremosa visita la Cambra de Terrassa per parlar d'actualitat territorial
La Cambra de Terrassa veu insuficients els ajuts directes del govern espanyol
Avui et destaquem
El més llegit