Les Cambres de Comerç de Manresa, Sabadell i Terrassa es reuneixen per compartir estratègies

Els tres organismes recuperen les trobades per definir les preguntes que faran als partits polítics de cara a les eleccions del 12 de maig

Els membres dels Comitès Executius de les Cambres de Comerç, reunits a la Cambra de Terrassa | Cedida Els membres dels Comitès Executius de les Cambres de Comerç, reunits a la Cambra de Terrassa | Cedida

Els Comitès Executius de les Cambres de Comerç de Manresa, Sabadell i Terrassa, encapçalats pels seus presidents, Sílvia Gratacós, Ramon Alberich i Ramon Talamàs, respectivament, han organitzat una reunió de treball a la seu de la corporació terrassenca. La trobada ha tingut com a objectiu principal valorar i compartir les seves realitats i estratègies per potenciar el desenvolupament socioeconòmic de les seves demarcacions. En la sessió també s’han analitzat els nous reptes camerals, com potenciar la seva col·laboració i determinar les preguntes que es presentaran als partits polítics de cara a les pròximes eleccions catalanes del 12 de maig.

L’evolució del Digital Impulse Hub, la potencialitat i evolució dels programes de promoció del comerç, la implicació empresarial en la Formació Professional d’Itinerància, i l’anàlisi d’infraestructures, entre altres, han estat punts de l’ordre del dia. Amb tot, la trobada, que ha acabat amb un dinar de treball, ha estat oberta al tractament de diferents qüestions d’actualitat en el qual els 36 participants han tingut l’oportunitat de compartir les seves opinions.

Les relacions de col·laboració entre les càmeres de comerç de Manresa, Sabadell i Terrassa tenen una llarga trajectòria orientada, sobretot, a la reivindicació i defensa conjunta en matèria d’infraestructures i comunicacions. En conjunt de les demarcacions territorials de les tres cambres es genera un 15% del VAB i de l'ocupació a Catalunya. Ara un cop ja consolidats i en funcionament els nous executius després de les darreres eleccions, s’ha cregut convenient reactivar aquestes trobades.

 
Més informació
Talamàs revalida la presidència de la Cambra de Comerç de Terrassa
La Cambra de Comerç de Sabadell i CaixaBank allarguen el seu conveni un any més
Avui et destaquem
El més llegit