Talamàs revalida la presidència de la Cambra de Comerç de Terrassa

No hi haurà, a diferència de l’últim mandat, cap component del grup d’Eines de País, que forma part del moviment al qual dona suport l’Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrasa | Cedida Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrasa | Cedida

Sense sorpreses d’última hora. Tal i com estava previst, Ramon Talamàs ha estat escollit aquest dijous nou president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa per als pròxims quatre anys. L’exdirectiu d’empreses com Cirsa o La Sirena i propietari de Xaval Museums S.A. ha revalidat el càrrec que ja havia ocupat des del 2019. Ha obtingut el suport de la gran majoria dels membres del ple de la institució terrassenca, constituït just abans de l’elecció de la presidència i de la resta de membres que integraran el comitè executiu de l’entitat en aquest nou període que ara s’obre. 

La candidatura liderada per Talamàs ha rebut 40 vots favorables dels 43 membres del ple presents a la sessió (n’hi ha hagut dos que han excusat la seva presència). Altres dos han estat en blanc i un més, nul.

Així, Emili Pablos, vicepresident executiu i director financer (CFO) de l’empresa Azbil Telstar, ocuparà la vicepresidència primera del comitè executiu; Nacho Navarro, d’Hormicon SA, la segona; i Jordi Rodríguez, de Leitat, la tercera. El tresorer serà Paco Hoya, d’Hoya Muñoz Correduría de Seguros. Oriol Casamitjana (Casamitjana SL), Mireia Cazador (Folgarolas Textil), Montse Clemente (Motos Bordoy), Marta Galí (Proquimac PFC Sa), Jaume Gázquez (Serafí Indústria Gràfica Publicitària), Joaquim López (Bidons Egara) i Andrés Torregrosa (Advanced Algorithms SL) seran els set vocals del comitè. 

Més info: La candidatura continuista de Ramon Talamàs arrasa a la Cambra de Terrassa

Joan Franquesa, de l’Associació Empresarial Sant Cugat del Vallès, serà el delegat de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat, un càrrec que no es vota, però que Talamàs considera de rellevant importància i que estarà convidat a participar en totes les reunions del comitè executiu de la institució.

La candidatura liderada per Talamàs ha rebut 40 vots favorables dels 43 membres del ple presents a la sessió

No hi haurà, a diferència de l’últim mandat, cap component del grup d’Eines de País, que forma part del moviment al qual dona suport l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), i que en les eleccions celebrades al setembre només va aconseguir 4 de les 35 vocalies del ple de sufragi dels electors.

Més informació
La Cambra de Terrassa activa dos serveis empresarials nous
Arriba una nova jornada "sostenible i digital" a la Cambra de Comerç de Terrassa
Avui et destaquem
El més llegit