Caprabo amplia la seva presència a Barcelona i Reus

La cadena de supermercats fa més gran la seva xarxa a través de franquícies amb diferents formats

Caprabo amplia la seva presència a Barcelona i Reus |Cedida
Caprabo amplia la seva presència a Barcelona i Reus |Cedida

Caprabo, que actualment té una xarxa de 320 supermercats, avança en el seu pla d’expansió amb l’apertura de dos nous supermercats, un a la ciutat de Barcelona i un altre a Reus, província de Tarragona. Segons un comunicat de l'empresa, el supermercat de Barcelona és una franquícia situada al carrer Independència 261, que disposa de gairebé 300m2 de superfície comercial i dona feina a 6 persones. Per la seva part, la nova botiga de Reus, també una franquícia amb ensenya Caprabo, està ubicada al carrer Carles Riba 2, compta amb una superfície comercial de 250m2 i incorpora a 7 empleats.

Les noves apertures s’emmarquen en el pla de desenvolupament i expansió de Caprabo amb botigues adaptades al seu model de nova generació, en un tipus de botiga franquiciada, amb un format entorn els 300m2 de superfície comercial, un horari ampli i apertura tots els dies. Aquest model està pensat per un nou consumidor que busca una compra àgil i còmoda, amb una amplitud d’assortiment extens i que inclogui productes frescos de qualitat. Els horaris d'ambdós centres són semblants. Pel que fa al de Barcelona, obrirà a les 8.30 h i tancarà a les 22 h. La diferència amb el de Reus és l'hora de tancament, que en el cas de la ciutat tarregonina serà a les 23 h.

Diferents formats per cobrir necessitats

Des de 2011 Caprabo avança en la seva expansió a través de franquícies amb els formats Caprabo, Rapid Caprabo i Aliprox. Cadascun dels formats es diferencien per la seva localització, la mida de l’establiment i la concentració de la població. El 2015 Caprabo va llençar un nou format de botiga de convivència denominat Rapid Caprabo, un model que ofereix un servei de proximitat amb horaris amplis i una màxima cobertura de necessitats de consum. El 2016 va incorporar a la seva cartera de franquícies el model Aliprox, un tipus de franquícia concertada que s’adapta bé en espais petits, permet un tipus de compra àgil i còmoda i té un horari d’apertura ampli.

Més Informació
Caprabo instal·larà la seu en una nova plataforma logística a la ZAL Port
Caprabo surt dels nombres vermells: guanya 11 milions d'euros
Caprabo tanca 2017 amb un 20% més de franquícies
Caprabo i Humana recuperen més de 125.000 quilos de roba utilitzada
Avui et destaquem
Comentaris