El 'carsharing' de Seat aterra a L'Hospitalet de Llobregat

És la segona ciutat d'Espanya en la qual operarà Respiro, que arriba a la localitat catalana amb 16 vehicles

Lucas Casanovas, responsable de Mobilitat Urbana de Seat, amb l'alcaldessa de l'Hospitalet, Nuria Marín | Seat Lucas Casanovas, responsable de Mobilitat Urbana de Seat, amb l'alcaldessa de l'Hospitalet, Nuria Marín | Seat

El carsharing de Seat arriba a L'Hospitalet de Llobregat. A partir del 14 de novembre, la localitat catalana serà la segona ciutat d'Espanya en la qual operarà Respiro, l'actual plataforma de carsharing de Seat que ja presta servei a Madrid i compta amb 15.000 usuaris. Segons informen en un comunicat, amb l'objectiu de reduir emissions i millorar la qualitat de l'aire de la ciutat, els 16 vehicles de la flota seran de Gas Natural Comprimit (GNC) i en els propers mesos també es preveu la incorporació a la flota del nou Mii electric.

El responsable de Mobilitat Urbana de Seat, Lucas Casasnovas, ha afirmat que "l'arribada a L'Hospitalet, una de les ciutats pioneres en qüestions de mobilitat, és un pas endavant en el nostre objectiu per contribuir a millorar la mobilitat a les ciutats" i ha afegit que "volem posar a l'abast dels ciutadans solucions respectuoses amb el medi ambient per hores o dies, per als seus desplaçaments diaris, tant en ciutat com fora d'ella".

La demanda d'alternatives de mobilitat existeix, principalment, en els grans nuclis urbans. Per això, Seat va adquirir Respiro i va entrar per primera vegada en el sector del carsharing el 2018. Respiro és una de les plataformes de carsharing pioneres a Espanya que l'any que ve complirà 10 anys i, des de llavors la plataforma ja compta amb 15.000 usuaris a Madrid.

Seat també ha anunciat recentment la seva entrada en el carsharing corporatiu per cobrir les necessitats de les empreses i proporcionar-los cotxes per minuts, hores i dies, al centre de la ciutat, en el concessionari i també a la feina.

Més informació
Seat se supera i ja frega el mig milió de vehicles venuts
Seat Arona, entre els cotxes més sostenibles
Martorell, el passaport mundial cap a la innovació de Seat
Avui et destaquem
El més llegit