Cervesa del Montseny tindrà bar propi

L'empresa de cervesa artesana obre un espai de degustació i promoció per impulsar la marca davant la crisi de la covid-19

El Montseny Tap Room, un espai de degustació de la Cervesa del Montseny | Cedida El Montseny Tap Room, un espai de degustació de la Cervesa del Montseny | Cedida

Cervesa del Montseny obrirà un bar de degustació. L'empresa de cervesa artesana ha invertit 60.000 euros en la construcció i posada en marxa del Montseny Tap Room, un espai que servirà per prmocionar i vendre in situ el producte. Segons ha anunciat la mateixa companyia a través d'un comunicat, d'aquesta manera tenen pensat donar un impuls a la marca per fer front a la crisi provocada pel coronavirus, que ha causat una baixada de les vendes els darrers mesos.

La idea de crear aquest espai ve de temps enrere, però han trobat en la covid-19 un bon moment per accelerar-ne els plans i posar-lo en marxa. El nou local, d'uns 200 metres quadrats, està integrat en les instal·lacions de l'empresa i "s'inspira en el model americà de petites cerveseres, amb espais oberts al públic on es poden degustar les cerveses que s'hi fabriquen i conèixer el procés d'elaboració", segons explica el director de Cervesa del Montseny, Julià Vallès.  

Més info: Cervesa del Montseny creixerà un 20% el 2019

S'hi podran tastar totes les varietats de la marca, amb sis aixetes provinents directament de la fàbrica. També s'hi oferiran visites guiades que serviran per conèixer com s'elabora el producte i la història de la companyia. Amb un aforament per a 60 persones, l'empresa amb seu a Sant Miquel de Balenyà preveu organitzar-hi activitats com presentacions, esdeveniments culturals i fins i tot concerts de petit format. Inicialment, estarà obert els divendres a la tarda i els dissabtes.

Més informació
Cervesa del Montseny preveu produir un 25% més abans del 2019
Esquirols dissecats i pingüins nuclears: la guerra per la cervesa de més graduació
Avui et destaquem
El més llegit