CeX, la "revolució" en la compra i venda de tecnologia, obre la primera botiga a Girona

CeX compra aparells tecnològics als seus clients i els torna a vendre per reduir el malbaratament i la contaminació que generen

La nova botiga de CeX a l'Espai Girona | Cedida La nova botiga de CeX a l'Espai Girona | Cedida

CeX, líder en compra i venda de videojocs i tecnologia, ha obert la seva primera botiga a la província de Girona. Aquesta companyia, que ja compta amb una desena de botigues a Catalunya i més de seixanta a tot Espanya, es basa en la "revolucionària" filosofia del comerç de reciclatge. Aquest model consisteix en la compra, venda i intercanvi de dispositius electrònics amb l'objectiu de fomentar el reaprofitament d'aquests aparells per reduir la contaminació que generen aquests residus. L'establiment s'ha obert a l’Espai Gironès, un centre comercial amb 40.000 metres quadrats.

 Amb la nova botiga, CeX fa el pas d'obrir el seu primer establiment després de la pandèmia, creant sis llocs de treball directes. “Animem a ser ecològics i a estalviar, canviant a CeX els mòbils vells, videojocs i altres aparells per diners. Preveiem pagar al voltant de 400.000 euros als nostres clients d'Espai Gironès el primer any", explica Ángel Sierra, encarregat d'operacions de la zona de l'empresa. 

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha celebrat l'aposta: “Estem molt contents que una empresa com CeX hagi escollit l’Espai Gironès no només per obrir la seva primera botiga a la província de Girona, sinó també de ser el primer centre comercial de Catalunya que acull aquest concepte”.

"CeX anima al públic a reflexionar sobre les seves accions i a protegir el medi ambient reciclant objectes que ja no es volen, intercanviant-los per diners en efectiu o vals de botiga", explica la companyia en un comunicat, on assenyala que 34 milions de persones a Espanya renoven els seus mòbils cada any. Amb el seu model, busca donar una segona vida a aquests aparells i evitar que acabin a les deixalles i les seves bateries contaminin l'entorn natural.

Avui et destaquem
El més llegit