Colonial ven Parc Cugat a Tikehau Capital per 27MEUR

La socimi tanca l’operació immobiliària mitjançant el vehicle Ireit Global i amb l’assessorament de Cuatrecasas, Hill International i Hogan Lovells

L'edifici Parc Cugat, venut a Tikehau Capital per més de 27,2 milions d'euros | EP L'edifici Parc Cugat, venut a Tikehau Capital per més de 27,2 milions d'euros | EP

La socimi Colonial ha tancat la venda de l'edifici d'oficines Parc Cugat, a Sant Cugat del Vallès, a Tikehau Capital per 27,2 milions d'euros. L'operació s'ha portat a terme mitjançant el vehicle d'inversió Ireit Global, i ha comptat amb l'assessorament de Cuatrecasas, Hill International i Hogan Lovells per part del comprador; amb Roca i JunyentCushman & Wakefield per la banda dels venedors.

L'actiu immobiliari venut per Colonial compta amb una superfície de 12.000 metres quadrats, tots ells dedicats a espais d'oficines. L'edifici té també un auditori amb capacitat de 200 persones i unes 400 places d'aparcament, entre cotxes i motocicletes. Tots els espais de Parc Cugat estan actualment llogats per diversos clients.

El soci de l'àrea de Capital Markets de Cushman & Wakefield, Eusebi Carles, destaca l'operació com un "clar exemple de la salut de què gaudeix la inversió en oficines en Barcelona", que suposa el 75% del total de l'Estat Espanyol. "En els primers tres trimestres de 2021 ja ha arribat als 1.400 milions d'euros", celebra el partner de la consultora.

Per altra banda, la responsable per Iberia i el Regne Unit de Tikehay Capital, Carmen Alonso, assenyala que la transacció representa "una gran incorporació a la cartera d'Ireit Global" i demostra, a més, "el compromís de Tikehau amb el mercat espanyol, en particular el subsegment d'oficines".

Més informació
El mercat d’oficines de Barcelona agafa aire: puja la disponibilitat
CBRE Global Investors compra un campus d'oficines al 22@
Avui et destaquem
El més llegit