Cornellà facilita la inserció laboral de 15 persones

La Llançadora d’Ocupació finalitza els seus primers cinc mesos amb un 71% de persones que han trobat feina

La jardineria és un dels sectors que ha donat feina als participants de la iniciativa La jardineria és un dels sectors que ha donat feina als participants de la iniciativa

La primera Llançadora d’Ocupació de Cornellà ha facilitat l’ocupació a 15 de les 21 persones desocupades (el 71%) de diferents sectors, edats i nivells formatius que han participat en la iniciativa.

Els participants han realitzat diverses activitats per optimitzar la cerca de feina, com dinàmiques d’intel·ligència emocional i comunicació, tallers de marca personal i cerca d’ocupació 2.0, simulació d’entrevistes, mapes d’ocupabilitat i visites a empreses, segons han informat en un comunicat.

Les persones han trobat feina per compte d’altri en sectors com la construcció, la jardineria, l’administració, la producció, l’hostaleria o la logística, entre d’altres.

La Llançadora d’Ocupació va començar a funcionar el mes de maig i ha estat impulsada per la Fundación Santa María la Real, la Fundació Telefónica i l’Ajuntament de Cornellà, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Més informació
Santa Perpètua treballa la inserció de dones en risc d'exclusió social
La Generalitat inverteix 9,2 MEUR per la millora de la inserció laboral
Barcelona Activa facilita la inserció de 172 joves
Avui et destaquem
El més llegit