'Delivery' sense cost per als herois de la crisi del coronavirus

Cada nit portaran el sopar a unes 200 persones de diferents hospitals i comissaria de Barcelona, sempre respectant les mesures de seguretat

Els sanitaris de Vall d'Hebron recullen el 'delivery' | Cedida Els sanitaris de Vall d'Hebron recullen el 'delivery' | Cedida

Les marques de delivery Pizza Market, Sushifresh, Timesburg, Gonzalez&Co, L'Avocaterie i Niji s'han unit per repartir menjar diàriament als principals hospitals de Barcelona i en algunes comissaries dels Mossos d'Esquadra, segons informen en un comunicat. L'objectiu de la iniciativa, batejada com Delivery for Heroes, és ajudar als professionals que aquests dies estan suportant una major pressió i càrrega de treball per fer front a la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

En cada repartiment es lliurarà menjar per més de 200 persones. La campanya ha arrencat aquest dimarts 17, amb el lliurament de diversos quilos de menjar preparat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Una furgoneta va arribar sobre les 20.30 hores a l'hospital i va deixar el menjar en una "zona segura", on diversos professionals de l'hospital van acudir a recollir-la. En cap moment els repartidors van accedir a l'interior de l'edifici hospitalari.

Fonts de les sis firmes de delivery que han impulsat la iniciativa assenyalen que els repartidors van equipats "amb guants i mascaretes" i, per tant, "s'estan prenent totes les mesures de prevenció necessàries per evitar possibles contagis". Cada tarda, els repartidors de Delivery for Heroes lliuraran diversos quilos de pizzes, hamburgueses, sushi, burritos, sandvitxos i mochis japonesos a un hospital diferent de Barcelona.

Aquests són l'Hospital Clínic, Hospital Sant Pau, Vall d'Hebron, Bellvitge, Hospital del Mar i Hospital Sagrat Cor. Així mateix, també lliuraran sopars als Mossos d'Esquadra de les comissaries dels Corts i Sarrià-Sant Gervasi. "Els agents estan realitzant jornades molt llargues, motiu pel qual també hem volgut incloure'ls en la campanya".

Més informació
L'Estat mobilitza 200.000 milions d'euros per pal·liar l'impacte del coronavirus
"Me'n vaig a l’atur"
Els comerços hibernen ‘sine die’
Dia 4: Viatge interplanetari
Avui et destaquem
El més llegit