Eacom instal·larà un centre logístic a Tortosa i preveu crear un centenar de llocs de treball

El grup se situarà a l'antiga nau de Seat i fa una aposta per retenir talent jove amb feines qualificades

L'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, amb els representants d'Eacom i Eports i el responsable del grup Alado | Cedida L'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, amb els representants d'Eacom i Eports i el responsable del grup Alado | Cedida

La consultora i empresa de telecomunicacions Eacom ha escollit Tortosa per desplegar el centre logístic per atendre tota la façana mediterrània entre València i Barcelona. El grup arriba de la mà de l'operadora ebrenca Eports que hi està vinculada.

Ha llogat l'antiga nau de Seat, al passeig comercial de la C-42 entre Tortosa i l'Aldea, i hi instal·larà les oficines tècniques de dues empreses del grup - Modi i Mattelco – i les oficines centrals de logística. En una primera fase crearà 85 llocs de treball qualificats que poden superar el centenar a partir de 2026. La nau també tindrà unes aules de formació. Eacom farà una aposta per retenir el talent jove del territori. El projecte suposa una inversió inicial d'1,2 milions d'euros.

En una primera fase Eacom crearà 85 llocs de treball qualificats que poden superar el centenar a partir de 2026

El grup Eacom té més de 30 anys d'experiència en el sector de les telecomunicacions, opera a escala nacional i internacional, amb projectes d'àmbit públic i privat. "Integrem tot el cercle operatiu del canal de telecomunicacions; enginyeria de projectes: construcció de les infraestructures i manteniment de les mateixes", ha explicat Molins. El grup es troba actualment en ple procés d'expansió en el sector de les telecomunicacions, organització i sistemes i energies renovables.

Més informació
Francesc Faiges, reelegit com a president de la Cambra de Comerç de Tortosa
L'empresa austríaca Kronospan invertirà 150 milions a Tortosa
Avui et destaquem
El més llegit