Un edifici d'habitatges sostenibles de fusta a l'Hospitalet

Renta Corporación i la constructora catalana 011h remarquen que és l'única construcció d'aquestes característiques a l'Estat espanyol

Imatge virtual de l'edifici que comptarà amb vuit vivindes sostenibles | Europa Press Imatge virtual de l'edifici que comptarà amb vuit vivindes sostenibles | Europa Press

La immobiliària Renta Corporación i la constructora catalana 011h construiran un edifici d'habitatges industrials i sostenibles a l'Hospitalet de Llobregat, a Barcelona. Segons un comunicat, ambdues companyies remarquen que "és la primera construcció d'aquestes característiques a tot Espanya".

L'edifici comptarà amb vuit habitatges distribuïts en tres plantes, fets exclusivament de fusta certificada i d'altres materials sostenibles. Tal com han declarat les companyies, aquesta fusta "augmentarà el confort de les llars i podria arribar a reduir un 80% les emissions de CO2". A més a més, l'edifici es construirà amb els criteris de l'anomenada "construcció passiva". Aquest fet permetrà que els habitatges "no necessitin pràcticament cap mena d'energia de calefacció o refrigeració", segons han informat.

La constructora catalana i la immobiliària s'han mostrat satisfetes davant d'un projecte que diuen que "podria significar el reforç del seu compromís amb la construcció sostenible i atenuar les externalitats negatives del sector".

Més informació
Els nostres edificis, peça clau en la transició energètica
Premi a la construcció sostenible en el Cleantech Camp
Avui et destaquem
El més llegit