Elis servirà al 40% d'hotels barcelonins des de la Zona Franca

La francesa inaugura a Barcelona la seva bugaderia industrial més gran de l'Estat i crea un centenar de llocs de treball

Una treballadora a la bugaderia industrial d'Elis a la Zona Franca | ACN
Una treballadora a la bugaderia industrial d'Elis a la Zona Franca | ACN

Elis ha inaugurat a la Zona Franca de Barcelona la seva bugaderia industrial més gran de l'estat espanyol que abastirà prop del 40% dels hotels i restaurants de la capital catalana i els seus voltants. La nova planta porta un mes en marxa i ja ha creat un centenar de llocs de treball i ha suposat la inversió de 22 milions d'euros.

Més info: El grup francès Elis també s’implanta a Barcelona

De cara als propers "dos o tres anys" preveuen crear més de 200 llocs de treball en total si el creixement de la demanda s'ajusta als "millors plans" que fa la multinacional francesa, segons ha explicat aquest dijous el director general d'Elis Espanya, Romain Dupuy, en roda de premsa. Actualment, la capacitat de la planta és de 250 tones de roba llisa a la setmana però pot créixer fins als 500 la qual cosa comportaria duplicar també la plantilla. Les instal·lacions estan totalment dedicades als hotels i restaurants de l'àrea de Barcelona i respon al "creixement del sector". "Hi ha mercat, estem a un lloc força estratègic", ha afirmat Dupuy.

Avui et destaquem
Comentaris