El grup francès Elis també s’implanta a Barcelona

La bugaderia industrial inaugura la seva planta més gran d'Espanya que donarà ocupació a més de 200 persones

L'empresa francesa de bugaderia Elis té 39 centres a Espanya | Elis Facebook L'empresa francesa de bugaderia Elis té 39 centres a Espanya | Elis Facebook

El grup francès Elis, empresa europea especialitzada en lloguer i manteniment de roba llisa, vestuari de treball i equips d'higiene i benestar, inaugura dijous 7 de juny la seva nova planta de bugaderia industrial a la Zona Franca de Barcelona. Les noves instal·lacions són les més avançades tecnològicament del grup a escala mundial i les més grans d’Espanya. La nova planta, que ha comptat amb una inversió de 22 milions d'euros, donarà ocupació a més de 200 persones.

La presentació comptarà amb la presència de Romain Dupuy, director general de la firma Elis, qui donarà a conèixer els detalls de la nova planta, així com el seu impacte per a la ciutat de Barcelona i per al grup a escala global.

La nova planta donarà ocupació a més de 200 persones 

La nova bugaderia industrial d’Elis ocupa 13.000 metres quadrats i té capacitat per tractar fins a 500 tones de roba llisa per setmana, principalment dels hotels i restaurants de Barcelona. La tecnologia d'última generació instal·lada en aquesta planta la converteixen en un exemple “únic al món”, apunta l’empresa, en matèria de producció i estalvi energètic. La planta utilitza energia solar per cobrir el 20% de l'energia necessària per a l'escalfament de l'aigua i, a més, recicla l'aigua internament per al seu màxim aprofitament.

L'empresa francesa ja compta amb 440 centres, 39 d'ells a Espanya i dóna servei a més de 400.000 clients en tot el món. 

Més informació
La Zona Franca tindrà la primera incubadora catalana d’empreses d’impressió 3D
El Consorci de la Zona Franca inicia el canvi cap a la indústria 4.0
La Zona Franca busca un nou responsable d'economia 4.0
Avui et destaquem
El més llegit