Els Premis Cambra premien les empreses que "miren endavant"

L'empresari Josep Colom-Noguera (Gradhermètic SA), la firma Vicente Torns SAU i el restaurant Somewhere Cafè, premiats a la cerimònia celebrada a Sant Cugat del Vallès

Els premiats 2016, en imatge conjunta
Els premiats 2016, en imatge conjunta

Les empreses del Vallès s'han reunit aquest dimecres a la nit a l'Hotel QGAT de Sant Cugat del Vallès per lliurar els Premis Cambra 2016. En una cerimònia presidida pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha distingit Josep Colom-Noguera i Vila, president d'Industrial Gradhermètic SA, amb el Premi Cambra 2016 al Lideratge Empresarial. Així mateix, ha concedit el Premi Cambra 2016 a la Iniciativa Empresarial a la Demarcació a l'empresa Vicente Torns SAU, de Rubí, i el Premi Cambra 2015 a l'Empresa de Nova Creació a Somewhere Cafè (Somewherecafe Sant Cugat SL), de Sant Cugat del Vallès.

També han estat guardonades les empreses Complift Componentes del Ascensor de Rubí i Iguña Pharmaceutical Technologies de Terrassa (Iniciació a la Internacionalització); ESTAMP de Terrassa i FICOSA International de Viladecavalls (Trajectòria Internacional Consolidada); Cirprotec de Terrassa i Dormity (Sueños Logística) de Sant Cugat del Vallès (Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament); Més Eficiència Social de Terrassa i Specialisterne de Sant Cugat del Vallès (Compromís i la Sostenibilitat); i MINKA HOUSES (JEEV Arquitectura i Promocions) de Sant Cugat del Vallès i SANMY de Terrassa (Millor Iniciativa Comercial i de Serveis).

Presentat per la cantant i actriu, alhora que emprenedora, Nina, l'acte ha reunit empresaris del Vallès i representants polítics entorn de la iniciativa empresarial. El president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí i l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, han assistit també.

L'edició 2016 dels Premis Cambra ha comptat amb l'eslògan Mirem Endavant que remarca el reconeixement i la projecció de les empreses que han sortit reforçades de la crisi i transmet la força de l'optimisme davant de l'evolució positiva de l'economia i la consolidació de la fase de reactivació de l'activitat empresarial.

Amb aquest acte, la institució terrassenca no solament ha reconegut el paper determinant de l'empresa com a motor de l'economia, sinó que ha reivindicat la capacitat de gestionar projectes empresarials en etapes de profunds canvis i nous entorns complexos amb visió estratègica, assumint nous paradigmes i apostant per la internacionalització, la innovació i la millora de la competitivitat i l'eficiència en la gestió.

Avui et destaquem
Comentaris