Energy Tools inverteix 1,4 MEUR en unes noves oficines a Olot

La consulta és especialista en la compra d'energia per clients del sector industrial i multipunt

Exterior de la nova seu d'Energy Tools a Olot | Cedida Exterior de la nova seu d'Energy Tools a Olot | Cedida

Energy Tools ha invertit 1,5 milions d’euros en la construcció d’una nova seu a Olot. La firma és una consultora especialitzada en la compra d’electricitat i gas per empreses del sector industrial i clients multipunt. Thyssenkrupp, Gedia, Hipra, Bonpreu, Mercabarna o La Masella són algunes de les principals firmes que mantenen una relació comercial amb la firma de La Garrotxa.

Més enllà d’Olot, Energy també té una seu a Terrassa i compta amb una plantilla global de 30 persones, formada per enginyers i desenvolupadors de software. Recentment, el CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial), organisme depenent del ministeri de Ciència i Innovació, ha atorgat un ajut de 818.161 euros a la consultora.

Els diners serviran per desenvolupar un sistema d’intel·ligència artificial per perfeccionar el rendiment de programes informàtics i preveure totes les variacions que es puguin produir al mercat. Amb una superfície de 600 metres quadrats, el nou espai és una antiga casa de l’any 1941 i que produeix tota la seva energia a tra´ves de fonts renovables. Energy Tools es presenta com l’empresa líder del mercat català de la optimització energètica, tant en volum d’energia gestionada com en el nombre de clients. La construcció de les oficines busca consolidar el seu procés d’expansió a Catalunya i la resta de l’Estat. 

Més informació
Energy Tools, l'energia sostenible de les empreses
Avui et destaquem
El més llegit