Esclat s'estrena a Igualada i Granollers

Bon Preu inverteix 38 milions d’euros en la construcció dels nous supermercats i crea 198 llocs de treball

El nou Esclat d'Igualada | Cedida El nou Esclat d'Igualada | Cedida

Bon Preu ha obert el primer Esclat a Igualada situat a l’antiga fàbrica tèxtil Vives Vidal. Segons informen en un comunicat, l'empresa ha realitzat una inversió de 21 milions d’euros en la construcció del supermercat i la durada de les obres ha estat de 10 mesos. L’equip de treballadors està format per 88 persones. També n'ha obert un altre a Granollers.

El nou establiment situat a la capital de l'Anoia té una superfície de vendes de 3.991 metres quadrats i 417 places d’aparcament. Disposa de benzinera EsclatOil amb un mini mercat i un punt de recollida online de la compra online, ambdós just al costat del supermercat.

Amb l’obertura del nou punt de recollida, BonpreuEsclat online posa en marxa el seu servei de venda d’alimentació per internet per primera vegada a l’Anoia. El servei online permet als clients fer la compra a través del nou web i l’app de compra online i recollir-la amb el cotxe, seguint el model de “compra i recull”, iniciat per Bon Preu el 2012.

Per la seva banda, l'Esclat de Granollers compta amb 4.550 metres quadrats de sala de vendes, 433 places d'aparcament i ha suposat una inversió de 17 milions d'euros. Amb l'obertura s'han creat 110 llocs de treball. 

Més informació
Bonpreu i Esclat aposten pel menjar de fàcil consum i preparat
Bon Preu obre el primer Esclat a Girona
Esclat obre portes a Sant Cugat
Avui et destaquem
El més llegit