Bonpreu i Esclat aposten pel menjar de fàcil consum i preparat

La cadena de supermercats introdueix nous serveis que permeten als clients estalviar temps i guanyar comoditat

El nou córner sushi dels supermercats Bonpreu i Esclat | Cedida El nou córner sushi dels supermercats Bonpreu i Esclat | Cedida

Bonpreu i Esclat s’apunten a la moda del menjar preparat i dels plats de fàcil consum. La cadena de supermercats introdueix nous serveis en els seus establiments com el forn de cocció de peix, el córner sushi i l’espai de pizza al teu gust. L’objectiu és permetre als clients estalviar temps, guanyar comoditat i a la vegada apostar per aliments saludables i de qualitat, segons informen en un comunicat.

D’aquesta manera, el forn de cocció de peix i marisc, que permet als clients endur-se el peix al punt, cuit al vapor i amb la màxima precisió, està disponible a 12 establiments Esclat (Malla, Sant Feliu de Guíxols, Valls, Vic, Sant Celoni, Lloret de Mar, Girona, Manresa, Reus, Tarragona, Tàrrega i Sant Cugat) i a sis Bonpreu (Barcelona Gran Via de Carles III, El Masnou, Vilanova del Vallès, Montmeló, Sant Boi de Llobregat i Sant Antoni de Vilamajor).

D’altra banda, el córner sushi vol donar resposta a la creixent demanda del mercat, amb més de 200 referències de sushi disponibles a nou establiments Esclat (Malla, Lloret de Mar, Palafrugell, Sabadell, Manresa, Sant Cugat, Girona, Tarragona i Terrassa). Finalment, a l’espai de pizza al gust els clients poden trobar pizzes fresques d’elaboració pròpia cuites al moment al forn d’una sola pedra. De moment, aquest espai està disponible a cinc establiments Esclat (Malla, Girona, Sant Cugat, Lloret de Mar i Tarragona) i a sis Bonpreu (Vic, El Masnou, Collbató i Barcelona Sant Antoni Mª Claret, Pi i Margall i Gran Via Carles III).

Els nous serveis volen donar resposta a les noves tendències de consum en alimentació, seguint el model d’altres supermercats com Mercadona que també aposten pels plats preparats.

D’altra banda, l’empresa també disposarà d’electrolineres per a vehicles elèctrics i híbrids endollables en els pàrquings de l’Esclat de Sant Cugat, Sant Joan Despí, Lloret de Mar i Girona.

Més informació
Bon Preu ja envia la compra online a casa
Bon Preu obrirà 20 noves instal·lacions i crearà 450 llocs de feina
Bonpreu també permet retirar efectiu
Avui et destaquem
El més llegit