Esteve Gené, nou president del Gremi de Fabricants de Sabadell

Esteve Gené és un industrial del sector tèxtil i ocupa el càrrec de gerent general a l’empresa familiar sabadellenca Tèxtil Gené

Esteve Gené i Rosvi Moix, fins ara presidenta del Gremi de Fabricants de Sabadell |Cedida Esteve Gené i Rosvi Moix, fins ara presidenta del Gremi de Fabricants de Sabadell |Cedida

Esteve Gené ha estat escollit nou president del Gremi de Fabricants de Sabadell, substituint en el càrrec a Rosvi Moix. Industrial del sector tèxtil, és gerent general de l’empresa familiar sabadellenca Tèxtil Gené, dedicada al disseny i producció de tota mena de teixits, amb més de 50 anys d’història i amb una gran especialització en els uniformes col·legials.

Entre els objectius de la nova junta directiva destaquen la voluntat de "seguir sent una entitat de referència en la defensa i suport al tèxtil a Sabadell i a Catalunya" i promoure i aportar coneixement a la indústria de la demarcació. “Avui el Gremi és part activa i motor de diverses entitats. Segueix tenint un compromís amb el desenvolupament econòmic i social del territori i treballem per fer que la ciutat sigui creadora d’ocupació i, en concret, a la indústria", ha assenyalat Gené en un comunicat.

A més, ha destacat la col·laboració amb entitats com la Confederació de la Indústria Tèxtil i la Fundació per la Indústria, amb qui treballen per donar suport a la indústria potenciant el pas cap al 4.0.

Rosvi Moix: "Ens satisfà que cap de les empreses agremiades ha cessat en la seva activitat"

Per la seva banda, la presidenta sortint ha reconegut les dificultats dels darrers dos anys per la situació de pandèmia, però ha posat en valor la tasca del Gremi de Fabricants: "Malgrat aquesta greu circumstància, la nostra entitat ha estat al servei d’empreses, institucions i ciutadans. Estem satisfets amb les aportacions del Gremi durant aquest mandat, especialment en el suport que hem donat com a conseqüència de la Covid-19, i ens satisfà que cap de les empreses agremiades ha cessat en la seva activitat".

Rosvi Moix seguirà formant part de la Junta Directiva com a vocal. Per la seva banda, Núria Aymerich es manté com a secretària general de l'entitat.

Avui et destaquem
El més llegit