Europa-Center Iberia posa la primera pedra al nou complex hoteler i gastronòmic de Sabadell

Europa-Center Iberia invertirà més de 15 milions d'euros en aquesta operació i suposa el segon hotel que té a Espanya

Europa Center Iberia posa la primera pedra al nou complex hoteler i gastronòmic de Sabadell | Cedida Europa Center Iberia posa la primera pedra al nou complex hoteler i gastronòmic de Sabadell | Cedida

Europa-Center Iberia ha posat la primera pedra en forma de plantació d'una olivera al que serà el nou complex hoteler i gastronòmic de Sabadell que es construirà al parc empresarial i comercial de Sant Pau de Riu Sec. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, el president de la Cambra de Sabadell, Ramon Alberich; Carlos Madrid, director general d'Europa-Center Iberia i representants d'entitats empresarials i econòmiques i polítics com Pedro Faria, director Hotel Performance Iberia; Gemma Montero, directora comercial de l’Hotel Collection Internactional HolidayInn; Lluís Matas, tinent d'alcaldessa de l'Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat; Adrián Hernández, tinent d'alcaldessa de l'Àrea d'Urbanisme, Desenvolupament Sostenible i Seguretat; Montserrat González, tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals, regidora d'Esports i de Comerç i Consum i Katia Botta, regidora de Turisme i Projecció de Ciutat, entre d'altres.

El nou projecte comprèn la construcció de dos restaurants i del primer HolidayInn Express & Suites d'Espanya, que s'inaugurarà a principis del 2026. "L'hotel tindrà 130 habitacions amb una capacitat per 260 places hoteleres que donaran servei a la ciutat, a l'Aeroport, a la universitat i als grans esdeveniments de l'Àrea Metropolitana de Barcelona" ha explicat Madrid que ha afegit: "Esperem que serveixi per generar més inversions a la zona". El representant de la marca alemanya ha volgut destacar la protecció del medi ambient del projecte a través "d'aspectes com la circularitat, la inclusivitat i la mobilitat sostenible". 

Madrid (Europa-Center Iberia): "Esperem que serveixi per generar més inversions a la zona"

Europa-Center Iberia invertirà més de 15 milions d'euros en aquesta operació i suposa el segon hotel que té a Espanya (el primer s'ubica a la ciutat vallesana de Sant Cugat). El nou hotel tindrà cinc plantes, distribuïdes entre 110 habitacions estàndards i 20 suites equipades amb cuina pensades per llargues estades, i generarà una quinzena de nous llocs de treball. En la seva intervenció, Madrid també ha volgut ressaltar la professionalitat amb la qual ha treballat l'Ajuntament de Sabadell i ha exposat que el nou hotel tindrà un open lobby per facilitar la ventilació creuada dels espais i que la mobilitat sostenible i la suficiència estaran assegurades amb la creació de vies ciclables i recàrrega elèctrica per vehicles i amb la generació solar i la connexió amb aigües regenerades respectivament.

Europa-Center Iberia invertirà més de 15 milions d'euros en aquesta operació i suposa el segon hotel que té a Espanya

Per la seva banda l'alcaldessa de Sabadell ha celebrat la decisió d'ubicar aquest nou hotel a la ciutat per l'ADN comercial i l'ADN en emprenedoria de la cocapital vallesana i ha indicat que "un dels nostres objectius fonamentals és que a la ciutat hi passin coses bones, i avui n'és un bon exemple". Farrés ha argumentat també que el complex s'ubica en un "emplaçament clau Sabadell, un bon lloc per implantar-se i perquè succeeixin coses", i ha deixat palès que "heu presentat un projecte molt bo, i per això ha estat ràpida i només hem tardat tres mesos a donar llicència".

Avui et destaquem
El més llegit