Evolutio obre un nou centre de ciberseguretat a Barcelona

L'empresa espera detectar més de 1.500 amenaces i realitzar unes 200 investigacions mensuals des de la seva nova instal·lació

Evolutio compta amb 36 analistes al seu nou centre, i incorporarà nous perfils relacionats amb l'analítica de dades o la criminologia | iStock Evolutio compta amb 36 analistes al seu nou centre, i incorporarà nous perfils relacionats amb l'analítica de dades o la criminologia | iStock

L'empresa Evolutio ha inaugurat un nou Centre d'Operacions de Ciberseguretat (SOC) a Barcelona com a reforç del seu servei de protecció front amenaces digitals. El nou centre, que compta amb 36 analistes en ciberseguretat, s'uneix així al que ja tenia la companyia a Madrid.

Des de la nova instal·lació barcelonina, Evolutio preveu detectar fins a 1.500 amenaces digitals al mes, i fer unes 200 investigacions proactives – aquelles que no necessàriament responen a una amenaça concreta. Amb el nou projecte, l'empresa busca consolidar els seus serveis de seguretat digital a escala nacional i adaptar-se a les necessitats concretes del mercat català.

Segons ha comunicat l'empresa, a banda dels 36 analistes que ja operen al nou centre, caldrà incorporar nous perfils d'alta qualificació en àmbits diversos relacionats amb la ciberseguretat, com l'analítica de dades o la criminologia. El creixement de la companyia respon als abundants processos de digitalització d'empreses i administracions, que, segons el conseller delegat d'Evolutio Jacinto Cavestany, «suposen una gran oportunitat per a la competitivitat per a empreses i organismes públics, però cal preparar-se per aprofitar tot el seu potencial de manera segura».

Més informació
La ciberseguretat factura 820 milions d'euros a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit