Fedefarma aixeca un nou centre logístic i crearà 200 llocs de feina

La cooperativa invertirà 40 milions d'euros a Palau-solità i Plegamans per incrementar un 40% la capacitat productiva

Els inicis de les obres del nou centre logístic de Fedefarma Els inicis de les obres del nou centre logístic de Fedefarma

La cooperativa Fedefarma ha iniciat les obres d'un nou centre logístic a Palau-solità i Plegamans que preveu que incrementi gairebé un 40% la capacitat productiva, una vegada estigui acabat i a ple rendiment en 2021.

La nova planta s'equiparà amb tecnologia capdavantera, per a l'automatització de processos, i s'ha estimat que es tractaran 500.000 unitats servides diàriament quan estigui acabat, que serà al gener de 2020, i generarà més de 200 llocs de feina, després d'invertir 40 milions d'euros, segons ha informat en un comunicat.

Foto de família de Fedefarma

Foto de família de Fedefarma

El centre vallesà, que s'aixecarà sobre una superfície de 34.700 metres quadrats, a més, servirà de regulador d'estocs per al conjunt de les fàbriques que té a l'Estat espanyol, que li permetrà facilitar la seva operativa i servei.

Amb aquesta fàbrica seran vuit les que la cooperativa té repartides entre València, on ha aconseguit una quota del 50% en algunes demarcacions, i Catalunya. El president de Fedefarma, Vicenç J.Calduch, ha justificat aquesta inversió per la necessitat "de créixer i innovar per ser excel·lents en el nostre servei a la farmàcia".

Més informació
Fedefarma crearà 200 llocs de feina a Palau-Solità i Plegamans
Avui et destaquem
El més llegit