La 'flagship' de Lego a Barcelona serà al Passeig de Gràcia

La botiga insígnia s'inaugurarà el 29 d'octubre

Lego obrirà una botiga 'flagship' a Barcelona el 29 d'octubre | Europa Press Lego obrirà una botiga 'flagship' a Barcelona el 29 d'octubre | Europa Press

La botiga insígnia que obrirà Lego a Barcelona, la primera de tot l'estat espanyol, ja té data d'inauguració. Serà el 29 d'octubre a les 10.00 hores. La flagship store estarà situada al número 9 del Passeig de Gràcia, entre les botigues de Stradivarius i Bershka. L'establiment seguirà els models implantats a la cinquena avinguda de Nova York i a la ciutat xinesa de Guangzhou. Així, la de la capital catalana serà la tercera botiga de Lego al món que buscarà que el consumidor visqui una experiència d'entreteniment. 

El local estarà ple de referències a Barcelona. Els visitants seran rebuts per dos personatges que s'ha inventat la marca danesa, Antoni i Drago, que representen l'arquitecte Antoni Gaudí i el drac de les escales del Park Güell. El primer és mostra de l'ànima artística i innovadora de Catalunya, mentre que el segon representa l'esperit inspirador. La botiga comptarà amb una maqueta feta amb 200.000 peces de Lego de la Sagrada Família, que ha requerit 1.200 hores de dedicació. 

Més info: Lego obrirà la primera 'flagship' d'Espanya a Barcelona

El local també comptarà amb un estudi de personalització, en què els visitants podran fabricar minifigures i imprimir-les, fer un retrat-mosaic de si mateixos i seleccionar els elements concrets que necessiten per a les seves construccions. Aquesta serà la tercera tenda de Lego a Barcelona. La marca compta també amb dos establiments a Madrid, un a Saragossa i un altre a Sevilla.   

En total, en té uns 700 de repartits per 50 països diferents. La multinacional ha portat a terme una estratègia d'expansió durant la primera meitat de l'any, amb l'obertura de 60 noves botigues. 

Més informació
Lego, Playmobil i 'escape rooms': una altra manera de fer créixer l'empresa
Lego es prepara per Nadal: obre dues botigues a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit