Florette amplia el centre de Terres de l'Ebre després d'invertir 15 MEUR

L'empresa ha explicat que, amb l'ampliació, s'ha augmentat la capacitat d'embossament

Centre de producció de Florette a Terres de l'Ebre | Florette Centre de producció de Florette a Terres de l'Ebre | Florette

El centre de producció de Florette de Terres de l'Ebre (Tarragona), amb una inversió total de 15 milions d'euros, ha contractat 55 nous empleats i ha doblat el volum de producció, arribant a 6.000 tones de vegetals a l'any, que són 24 milions d'unitats d'amanides i verdures envasades cada any.

En un comunicat, l'empresa ha explicat que amb l'ampliació del centre de producció en 650 metres quadrats -fins als 6.300 metres quadrats- s'ha augmentat la capacitat d'emborsat, amb dues noves embotxadores i una línia flexible per a sèries curtes, així com un sistema de visió artificial i un mòdul de tall d'escaroles.

"Des de Florette volem contribuir amb la nostra activitat al desenvolupament econòmic i social de les zones on estem implantats. En aquest sentit, ens complau poder estar presents a les Terres de l'Ebre i a més poder satisfer la demanda dels nostres productes frescos per part del mercat local. Aquesta és per a nosaltres una àrea clau i amb aquest centre de producció reforcem el nostre compromís amb la zona", ha indicat el director general de Florette, Jorge Moreno.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència del secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos; el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté; l'alcaldessa de Tortosa (Tarragona), Meritxell Roigé; l'alcalde de l'Aldea (Tarragona), Xavier Royo i altres representants.

Més informació
El 'board' i els 'bed rooms' a l'empresa familiar
Projecten a Tarragona la planta de producció d'hidrogen verd més gran de l'Estat
Sabadell reflexiona sobre recerca sostenible amb Grècia i Suïssa
Avui et destaquem
El més llegit