Front comú de l’Anoia i el Garraf Penedès per les infraestructures

La UEA i l'Associació Empresarial del Garraf Penedès tracen línies estratègiques comunes

Reunió UEA i FEGP Reunió UEA i FEGP

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) s'han reunit amb l’objectiu de crear possibles col·laboracions i sinergies en diferents àmbits, segons han recollit en un comunicat.

En la llarga de la reunió ambdues associacions s'han marcat algunes línies estratègiques per treballar conjuntament com, per exemple, impulsar accions per afavorir la cooperació entre empreses dels dos territoris i també actuar com a lobby en l’àmbit de les comunicacions i la mobilitat.

Més info: Els programes d'inserció de la UEA donen feina a 30 persones

En relació amb aquest darrer punt, la UEA i la FEGP afirmen que per progressar econòmicament i ser més competitius és vital comptar amb unes comunicacions òptimes tant per carretera com per xarxa ferroviària, tenir bones infraestructures i un servei de transport públic eficient. Així, les dues entitats han acordat fer front comú en diverses accions que es volen portar a terme com, per exemple, el desdoblament de la C-15, en el tram entre Igualada i Vilafranca, via que uneix l’Anoia i el Penedès – Garraf. També per un transport públic més eficient, que millori la connexió entre nuclis i municipis de les comarques de la Vegueria Penedès, el transport ferroviari i el preu del peatge de la C32 Vallcarca. I finalment, buscar fórmules per estalviar en energia i substituir-la per energies netes.

Al finalitzar la trobada els representants de la FEGP i la UEA han valorat molt positivament la reunió, pels acords arribats, la bona sintonia i la predisposició de les dues associacions de col·laborar i sumar esforços, tot amb l’objectiu de vetllar per les empreses i el territori.

Més informació
La UEA convoca eleccions a la presidència de la patronal
Avui et destaquem
El més llegit