Fruits Sagarra entra a l'empresa de productes ecològics La Tavella

La Tavella és una empresa social amb seu a Cardedeu que distribueix fruita i verdura ecològica a Catalunya

Fruits Sagarra s'incorpora a La Tavella |Cedida Fruits Sagarra s'incorpora a La Tavella |Cedida

Fruits Sagarra, companyia familiar vallesana dedicada a l'alimentació saludable, entrarà a formar part de la societat de La Tavella, empresa social de productes ecològics de Cardedeu. Ho farà amb un 10% de la societat Ecogrup Ecològica, titular de La Tavella. L'objectiu de l'aliança és seguir promovent els productes de proximitat.

Més info: La Tavella triplica els compradors de productes ecològics durant la pandèmia

"La Tavella agafa una nova dimensió de mercat, desenvolupament empresarial i social i d’aproximació al consumidor amb l’acord al qual ha arribat amb Fruits Sagarra", destaca en un comunicat. "Aquesta aliança ens aportarà coneixement de mercat, una estructura més ferma i un canal retail que farà créixer la companyia i els llocs de treball”, ha apuntat Alfredo Resines, responsable de l'empresa de productes ecològics.

Amb l’entrada a Tavella, l'empresa vallesana potenciarà la seva marca Origo, els establiments de venda al públic de productes saludables i de proximitat procedent de productors, ramaders i petits obradors.

Fruits Sagarra

Nascuda al 1969, disposa de quatre branques de negoci: producció de verdures autòctones, punts de venda al mercat central de Barcelona, establiments de venda al públic al Vallès amb la marca Origo i una plataforma logística a Les Franqueses. El 2020 va facturar 18 milions d'euros.

La Tavella

Treballa amb quinze productors locals i confecciona i distribueix cistelles de fruites i verdures ecològiques a tot Catalunya, a més d'altres productes refrigerats. El 45% de la seva plantilla són persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever. El 2020 va obtenir una facturació sobre el milió d'euros, un 4,17% més que l’any anterior. Les xifres d’enguany apunten a increments considerables i en els mesos de gener i febrer l'increment ha estat del 55%. 

Avui et destaquem
El més llegit