El centre tecnològic de Manresa s'integra a Eurecat

L'operació té la finalitat de convertir la Catalunya central en un centre d'innovació en competències tecnològiques

L'operació té la finalitat de convertir la Catalunya central en un centre d'innovació en competències tecnològiques L'operació té la finalitat de convertir la Catalunya central en un centre d'innovació en competències tecnològiques

La Fundació Centre Tecnològic de Manresa (CTM) es fusiona amb l'Eurecat, centre tecnològic de Catalunya. El nou acord culmina l'etapa d'integració funcional que vincula els dos centres des de 2015 i té l'objectiu de convertir Manresa en el centre neuràlgic de les competències tecnològiques de sostenibilitat, materials metàl·lics d'Eurecat i modelització i simulació de processos.

El pacte entre els dos patronats d'ambdues organitzacions contempla mantenir els 100 llocs de treball que formen la plantilla de la Fundació CTM. Alhora, es reforçarà la vinculació amb el territori amb el nomenament d'un gerent del CTM i d'un gerent territorial a la Catalunya Central.

El CTM continuarà, a més, tenint un patró al patronat d’Eurecat, es mantindran els espais actuals i es subrogarà el conveni FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) subscrit per la Fundació CTM per a la construcció de la seva seu. A escala laboral, Eurecat rellevarà CTM en totes les obligacions laborals actuals i s’aplicaran les millores laborals derivades de la integració a Eurecat.

Eurecat és un dels centres tecnològics de referència a Europa amb 650 treballadors i un volum anual d'ingressos superior als 50 milions d'euros. En els darrers tres anys, Eurecat ha crescut un 55% en ingressos i un 89% en número de clients.

 

Més informació
Eurecat estrena seu al 22@
L'Eurecat presenta les seves novetats a la Barcelona Industry Week
Eurecat desenvoluparà nous projectes TIC a Colòmbia
Avui et destaquem
El més llegit